Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde yüzdüğünü görmek

Rüyada suyun içinde yüzdüğünü görmek

Rüyada suyun içinde yüzdüğünü görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek başkalarının malına göz dikeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde yüzdüğünü görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada suyun içinden yüzmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, nefsine yenileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde yüzmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yüzmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, masa başı bir işe girileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada su içinde yüzmek kendi işinin sahibi olacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sorunların teker teker aşılacağına yorulur.

Rüyada selin içinde yüzmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Rüyada lağım içinde yüzmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments