Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde siyah balık görmek

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yaptığı işte sivrileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde siyah balık gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde balık tutmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada berrak su içinde balık görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada su içinde büyük balık görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek ihanete uğrayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulmaktadır.

Rüyada akan su içinde balık görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinden balık toplamak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek gergin olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments