Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde silah görmek

Rüyada suyun içinde silah görmek

Rüyada suyun içinde silah görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işinin yoluna gireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde silah gördüyseniz:

  • Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada suyun içinde silah görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada susturuculu silah görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada silahı suya atmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde abdest almak mal ve mülk sahibi olmaya, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinden altın toplamak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalettir.

Rüyada su içinde beyaz yılan görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kabın içinde su görmek kavgaların büyüyeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, lüksüne de lüks katacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde koyun görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments