Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinden altın toplamak

Rüyada suyun içinden altın toplamak

Rüyada suyun içinden altın toplamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinden altın toplamak gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada suyun içinden altın toplamak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

Rüyada su içinde altın toplamak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde altın toplamak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada çamurun içinden altın toplamak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada denizin içinden altın toplamak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, işlerdeki verimin artacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinden mantar toplamak geçiminin kolaylaşacağına, yersiz yere suçlanacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada su içinde para toplamak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinden bozuk para toplamak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments