Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kabın içinde su görmek

Rüyada bir kabın içinde su görmek

Rüyada bir kabın içinde su görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Rüyada bir kabın içinde su gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada kap içinde su görmek başına türlü işler geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada bir kabın içinde su görmek atılan adımların boşa gideceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işarettir.

Rüyada kabeyi su içinde görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kabın içinde su görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın içinde kabeyi görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, talihinin artacağına alamet eder.

Rüyada ayın içinde kabe görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabın içinde süt görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin içinde ağlamak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments