Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde beyaz yılan görmek

Rüyada su içinde beyaz yılan görmek

Rüyada su içinde beyaz yılan görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, zorlukların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada su içinde beyaz yılan gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Rüyada suyun içinde beyaz yılan görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada su içinde beyaz yılan görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde beyaz yılan görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, muradın yerine geleceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde yılan görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada su içinde yeşil yılan görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde yılan balığı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments