Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantanın içinde su görmek

Rüyada çantanın içinde su görmek

Rüyada çantanın içinde su görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, bolluğa kavuşacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına işaret eder.

Rüyada çantanın içinde su gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri ertelemiş olabilirsiniz.

Rüyada çantanın içinde su görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, zorlukların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çantanın içinde yılan görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işarettir.

Rüyada çanta içinde altın görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada çanta içinde toka görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada çanta içinde kağıt para görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çanta içinde para görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kazançta zarar edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çanta içinde bebek görmek parasının ve canın güvende olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, çıkmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada çantanın içinde altın görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bazı konularda konuşulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments