Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde yılan görmek

Rüyada su içinde yılan görmek

Rüyada su içinde yılan görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına yorulur.

Rüyada su içinde yılan gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerini değerlendirmeli, iş başvurularında bulunmalı veya kazançlarınızı arttırabileceğiniz yolları zorlamalısınız.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek bir beladan kurtulacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine yorulur.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, rütbe alacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek gücünün azalacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde yılan görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde yılan balığı görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde yılan öldürmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su içinde yılan görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, hükmünün geçmeyeceğine, dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde beyaz yılan görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments