Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurulmuş balık görmek

Rüyada dondurulmuş balık görmek

Rüyada dondurulmuş balık görmek oldukça uzun bir yolculuğa, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada dondurulmuş balık gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Rüyada dondurucuda balık görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada dondurulmuş balık görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine inanılır.

Rüyada denizin donduğunu görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin donduğunu görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurucuda et görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada insanların donduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada dondurulmuş et görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments