Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda donmak

Rüyada karda donmak

Rüyada karda donmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, atılıma geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına alamet eder.

Rüyada karda donmak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Rüyada karda donmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek gönlünce bir hayat süreceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada dondurulmuş hayvan görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, rahatsızlık duyulacağına alamet eder.

Rüyada soğuktan donmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanların donduğunu görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurulmuş tavuk görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurulmuş balık görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments