Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz altında şehir görmek

Rüyada deniz altında şehir görmek

Rüyada deniz altında şehir görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada deniz altında şehir gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada deniz altında şehir görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın şehir görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada suyun altında şehir görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz olmayan şehirde deniz görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden altın bilezik bulmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada evin altında deniz görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz altında olmak hayırlı işler yapacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin altında gezmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments