Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve su görmek

Rüyada altın ve su görmek

Rüyada altın ve su görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bunun şans olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve su gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada suyun altında yürümek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada su altında altın bulmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet eder.

Rüyada yatağın altında su görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin altından su aktığını görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun altında görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, manevi mutluluğu tadacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada su altında nefes tutmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sevilip sayılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments