Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın su görmek

Rüyada altın su görmek

Rüyada altın su görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada altın su gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada su altında yıkanmak geçim kolaylığı içinde olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Rüyada suyun altında yürümek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında olduğunu görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada su altında mezar görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sular altında kalmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, birikim yapılacağına delalettir.

Rüyada altın tastan su içmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında ev görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun altında kalmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments