Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun altında yüzmek

Rüyada suyun altında yüzmek

Rüyada suyun altında yüzmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, o işten ekmek yiyeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun altında yüzmek gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada suyun altından yüzmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun altında yüzmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada su altında yüzmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada deniz altında yüzmek herkesin önünde olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada altın içinde yüzmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yanlış işler yapacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz altında yüzdüğünü görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada su dolu odada yüzmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments