Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde nefesini tutmak

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak büyük tartışmaların yapılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, sevgisinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada suyun içinde nefes tutmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, ana baba sözü dinlemeye, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, duaların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada su altında nefes tutmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işarettir.

Rüyada suyun altında nefes tutmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, bol rızık elde edeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinde nefes almak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde nefes almak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulur.

Rüyada nefesini tutmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments