Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada israfil meleği görmek

Rüyada israfil meleği görmek

Rüyada israfil meleği görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kimseye borçlanmayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada israfil meleği gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada israfil melek görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Rüyada israfil meleği görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Rüyada israf etmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, tatsızlıkların aşılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına işarettir.

Rüyada israf yapmak masa başı bir işe gireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada israfil aleyhisselamı görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada israfilli görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, elini haramdan uzak tutacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Rüyada israfil görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret eder.

Rüyada israfili görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, ondan şifa göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments