Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere dökmek

Rüyada yere dökmek

Rüyada yere dökmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ferah bir döneme girileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere dökmek gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada yerlere benzin dökmek gelirinin azalacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere süt dökmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere temiz su dökmek az çalışarak çok gezeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, işlerinde yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç yere dökmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işarettir.

Rüyada yere yemek dökmek layık olduklarına sahip olacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada süt yere dökmek aradığı çareleri bulacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerlere su dökmek karar vermekte güçlük çekeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her şeyin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada pilavını yere dökmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments