Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına temizlik yapmak

Rüyada başkasına temizlik yapmak

Rüyada başkasına temizlik yapmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada başkasına temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada banyoda temizlik yapmak sabit geliri olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet eder.

Rüyada köpükle temizlik yapmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanda temizlik yapmak her zaman neşeli olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına inanılır.

Rüyada eski evde temizlik yapmak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada ev temizliği yapmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments