Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya muska atmak

Rüyada suya muska atmak

Rüyada suya muska atmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, karalar bağlayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada suya muska atmak gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada suya muska atmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Rüyada muska atmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada yangına su atmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeği suya atmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi suya atmak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalettir.

Rüyada kediye su atmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada suya bıçak atmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su atmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments