Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya çiçek atmak

Rüyada suya çiçek atmak

Rüyada suya çiçek atmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet eder.

Rüyada suya çiçek atmak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada suya çiçek atmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada denize çiçek atmak doktordan doktora koşturacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Rüyada gelin çiçeği atmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su ve çiçek görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, sorunların kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının su çiçeği çıkardığını görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments