Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize ağ atmak

Rüyada denize ağ atmak

Rüyada denize ağ atmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işinin en iyisi olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada denize ağ atmak gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Rüyada denize ağ atmak mallarının artacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, canını sıkılacağına işarettir.

Rüyada ağzından balgam atmak onları koruyup kollayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada suya ağ atmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada ağ atmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada tabancayı denize atmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı denize atmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birini öldürüp denize atmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla denize atmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments