Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen yıkamak

Rüyada sütyen yıkamak

Rüyada sütyen yıkamak o kişiyle güzel günler geçireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sütyen yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sütyen yıkamak tüm sorunlarının biteceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalettir.

Rüyada sütyen askısı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, duygularını açığa vuracağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütyen görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sütyenini kaybetmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulur.

Rüyada sütyen takmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Rüyada sütyen takmadığını görmek büyük üzüntüler olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, helal rızık yiyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah sütyen giymek yolculuğa, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments