Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk sütü dökmek

Rüyada bozuk sütü dökmek

Rüyada bozuk sütü dökmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada bozuk sütü dökmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Rüyada bozuk süt dökmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk sütü dökmek şeref ve rütbeye, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para dökmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada sütü tuvalete dökmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt dökmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada toprağa süt dökmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütü yere dökmek yeni bir araba satın alınacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne süt dökmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments