Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt veren anne görmek

Rüyada süt veren anne görmek

Rüyada süt veren anne görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, birçok dertle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt veren anne gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Rüyada süt veren anne görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada süt veren inek görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada süt veren keçi görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada sohbet veren hoca görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, emeğinden hayır göreceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vaaz veren görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, işe ve aşa kavuşacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek insanların hayranlığını kazanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, ev taşımaya inanılır.

Rüyada gelecekten haber veren birini görmek gelirin tükeneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments