Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt veren inek görmek

Rüyada süt veren inek görmek

Rüyada süt veren inek görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalettir.

Rüyada süt veren inek gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Rüyada süt veren inek görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, maddi gücünü yitireceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Rüyada süt veren anne görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine alamet eder.

Rüyada süt veren keçi görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada para veren görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelecekten haber veren birini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, esenliği bulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalettir.

Rüyada son nefesini veren birini görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su verenle evlenmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments