Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vaaz veren görmek

Rüyada vaaz veren görmek

Rüyada vaaz veren görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada vaaz veren gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada vaaz veren görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Rüyada vaaz verdiğini görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Rüyada camide vaaz vermek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalettir.

Rüyada vaaz etmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide vaaz etmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada vaaz dinlediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret eder.

Rüyada dini vaaz vermek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet eder.

Rüyada camide vaaz verdiğini görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments