Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dananın görmek

Rüyada dananın görmek

Rüyada dananın görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, hem işinde başarılı olacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada dananın gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada dana buzağı görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dananın doğurduğunu görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada dana postu görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kazancının eksileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada besili dana görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada danaya sarılmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalet eder.

Rüyada dana eti dağıtmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına yorulur.

Rüyada koyun ve dana görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments