Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadının düştüğünü görmek

Rüyada yaşlı kadının düştüğünü görmek

Rüyada yaşlı kadının düştüğünü görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yaşlı kadının düştüğünü görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çok yaşlı kadın görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınla konuşmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın ve erkek görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadından dua almak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, hanesine bolluk geleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments