Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek kariyerinde atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, umutların yıkılacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta ve yaşlı kadın gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek günü birlik tatillere çıkacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine rivayet eder.

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işarettir.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta yaşlı adam görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı erkek hasta görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşli hasta kadin görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments