Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı dişin düştüğünü görmek

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada azı dişin düştüğünü gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işarettir.

Rüyada azı dişinin düştüğünü görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kötü duygularından arınacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına yorulur.

Rüyada azı dişinin çürüdüğünü görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada alt azı dişini çektirmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada azı dişin çıktığını görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi azı dişini çıktığını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments