Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı diş çekmek

Rüyada azı diş çekmek

Rüyada azı diş çekmek maddi imkânlarının artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Rüyada azı diş çekmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada azı diş çekmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi azı dişini çekmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çocuklarının fazla olacağına delalettir.

Rüyada azı dişi çekmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük azı dişi çekmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada üst azı dişi çekmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, mal mülk sahibi olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada azı dişlerin döküldüğünü görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada azı diş çıktığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada alt azı diş çektirmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments