Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü tepsi görmek

Rüyada süslü tepsi görmek

Rüyada süslü tepsi görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü tepsi gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada süslü tepsi görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada süslü şapka takmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada süslü horoz görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada süslü ceket giymek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet eder.

Rüyada süslü tavuk görmek yeni bir semte taşınılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü kemer görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü yılan görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalet eder.

Rüyada süslü kapı görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments