Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü kapı görmek

Rüyada süslü kapı görmek

Rüyada süslü kapı görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada süslü kapı gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada süslü kapı görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü tabak görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, önemli kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada süslü fil görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada süslü seccade görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü ayakkabı görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret eder.

Rüyada süslü kuzu görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada süslü tavan görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada süslü giymek adını işiyle duyuracağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments