Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü mezar görmek

Rüyada süslü mezar görmek

Rüyada süslü mezar görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, gelir kaybedeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü mezar gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada süslü mezar görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü yılan görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada süslü karyola görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına işaret eder.

Rüyada süslü yastık görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada süslü tavan görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada süslü tepsi görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada süslü yatak görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments