Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü yatak görmek

Rüyada süslü yatak görmek

Rüyada süslü yatak görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, istediği makama geleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada süslü yatak gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Rüyada süslü yatak görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada süslü yatak örtüsü görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, huzura kavuşacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü taş görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü yorgan görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada süslü ağaç görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü sandalye görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada süslü kadın görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine delalet eder.

Rüyada süslü köpek görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments