Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı diş çıktığını görmek

Rüyada azı diş çıktığını görmek

Rüyada azı diş çıktığını görmek kendisini geliştireceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada azı diş çıktığını gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Rüyada azı diş çıktığını görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada azı dişlerinin çıktığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, engel teşkil edeceğine işarettir.

Rüyada üst azı dişinin çıktığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, umutların yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada azı dişi çıktığını görmek her anlamda şifa bulmaya, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çıktığını görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada azı dişinin çıktığını görmek birikiminin artacağına, güzel bir yola çıkılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada azı dişin çıktığını görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişinin yerinden çıktığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, makamının sarsılmayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments