Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susayıp sürekli su içtiğini görmek

Rüyada susayıp sürekli su içtiğini görmek

Rüyada susayıp sürekli su içtiğini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada susayıp sürekli su içtiğini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Rüyada susayıp sürekli su içtiğini görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli su içmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli akan su görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sürekli su görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Rüyada bir hayvana su içirmek rahat bir hayatı olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, çalıştığına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır suyu içtiğini görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün su icmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments