Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır suyu içtiğini görmek

Rüyada çamaşır suyu içtiğini görmek

Rüyada çamaşır suyu içtiğini görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulur.

Rüyada çamaşır suyu içtiğini gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada çamaşır suyu içtiğini görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı hediye almak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırlarını yıkamak yapılan hataların düzeltileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sağlık içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eşini iç çamaşırlı görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırsız olmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırıyla koşmak huzurlu günler görüleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırı dükkanı görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments