Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün su icmek

Rüyada ölünün su icmek

Rüyada ölünün su icmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün su icmek gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Rüyada ölüyü su içerken görmek darlık içine düşeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada ölünün su icmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün su içtiğini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine su içirmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada ölüye su içirmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden su icmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye çorba içirmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments