Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susamlı poğaça görmek

Rüyada susamlı poğaça görmek

Rüyada susamlı poğaça görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada susamlı poğaça gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada susamlı poğaça görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada susam satmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada susam almak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işarettir.

Rüyada susam yağı görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada susam ekmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil susam görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susamlı çubuk yemek işlerinizin bozulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada sarı susam görmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments