Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı susam görmek

Rüyada sarı susam görmek

Rüyada sarı susam görmek o masumların bedduasını alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada sarı susam gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sarı susam görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada yeşil susam görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada susamış köpek görmek kazancının artacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada susam görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulur.

Rüyada susam yağı görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada susamlı simit almak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada simit ve susam görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada susam almak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments