Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susam satmak

Rüyada susam satmak

Rüyada susam satmak bunalacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hata yapılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada susam satmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Rüyada susam satmak attığı her adımı düşüneceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah susam görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret etmektedir.

Rüyada susam çiçeği görmek koyu sohbetler edeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil susam görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada susamlı ekmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada susamış birine su vermek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada susamlı simit yemek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet eder.

Rüyada susam yağı görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments