Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil susam görmek

Rüyada yeşil susam görmek

Rüyada yeşil susam görmek eşlerin ayrılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil susam gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada yeşil susam görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada susamlı simit yemek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada susam satmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz susam görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada susam yemek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, durgunlaşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine inanılır.

Rüyada kavrulmuş susam yemek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada susamış köpek görmek onların önüne geçeceğine, ayıplı yolara sapacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet eder.

Rüyada susamlı ekmek yemek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments