Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susamlı ekmek

Rüyada susamlı ekmek

Rüyada susamlı ekmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susamlı ekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Rüyada susamlı ekmek gelirinin çoğalacağına, bilmediği duyguları tadacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada susamlı ekmek yemek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada susam ekmek her zaman sevgi göreceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş susam görmek borçlarının kapanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada susamlı simit yemek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz susam görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine yorulur.

Rüyada kavrulmuş susam yemek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada simit ve susam görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, barış için adım atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments