Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susamış birine su vermek

Rüyada susamış birine su vermek

Rüyada susamış birine su vermek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, başarıları ile konuşulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada susamış birine su vermek gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada susamış birine su vermek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada susam almak yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, şansının döneceğine yorulur.

Rüyada susam görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada susam yemek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada yüzünde susam görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada simit ve susam görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine işarettir.

Rüyada susamlı simit almak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada susamlı simit yemek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments