Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah susam görmek

Rüyada siyah susam görmek

Rüyada siyah susam görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hile ile mal elde etmeye, dertlerin bitip huzura erileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, hayıflanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine inanılır.

Rüyada siyah susam gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah susam görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına inanılır.

Rüyada susam yediğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını yorulur.

Rüyada susam yağı görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada susamlı simit almak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, malvarlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı susam görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada susamlı poğaça görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz susam görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada susamlı ekmek yemek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments