Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susam görmek

Rüyada susam görmek

Rüyada susam görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, akıllı adımlar atacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada susam gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada susam yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada susamlı ekmek yemek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah susam görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sebep olacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susam yemek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada susam satmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bilgi sahibi olacağına işarettir.

Rüyada susamlı simit görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına yorulur.

Rüyada kavrulmuş susam yemek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, başarının garantileneceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada susamlı poğaça görmek işlerin iyiye gideceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments