Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ineğin süstüğünü görmek

Rüyada ineğin süstüğünü görmek

Rüyada ineğin süstüğünü görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, elinin bollaşacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada ineğin süstüğünü gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Rüyada ineğin süstüğünü görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek süstüğünü görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulur.

Rüyada süs eşya görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Rüyada süs balığı satın almak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, önemli kişi haline geleceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulur.

Rüyada altın süs görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süs görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil süs biberi görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerin hafifleyeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen süs görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments