Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zafer işareti yapmak

Rüyada zafer işareti yapmak

Rüyada zafer işareti yapmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayatının düzene gireceğine, endişelerinin son bulacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, ailesinden hayır göreceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zafer işareti yapmak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada zafer işareti yapmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada zafer işareti görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalettir.

Rüyada zafer kazanmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada zafer bayramını görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Rüyada zafer görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kazancın katlanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada zafere ulaşmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kötü yola sapmayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine işarettir.

Rüyada sus işareti yapmak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayırlı yollara gireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini işaret etmek güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments