Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta kayısı görmek

Rüyada ağaçta kayısı görmek

Rüyada ağaçta kayısı görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta kayısı gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinizi doğru düşünmeniz durumunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan kayısı yemek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kayısı ağacı görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak tecrübe kazandıracağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kız çocuğunun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta kayısı görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayısı ağacı dikmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Rüyada kayısı ağacının çiçek açtığını görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, işini kaybedeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments